Hinnoittelu

Metallinkierrätys.fi -palvelun hinnoittelu

Metalliromun hinta vaihtelee päivittäin maailmalla. Värimetallien hinnat pohjautuvat poikkeuksetta Lontoon Metallipörssin (London Metal Exchange) noteerauksiin kun taas teräsromun hinnoitteluun on olemassa monta eri hinnoitteluvaihtoehtoa. Teräsromun hinta perustuu kuitenkin pohjimmiltaan Turkin teräsromun ostohintoihin. Turkin ollessa maailman isoin teräsromun käyttäjä seuraavat kaikki indeksit Turkin hintakehitystä.

 

Metallinkierrätys.fi palvelun hinnoittelu voidaan rakentaa hyvinkin joustavasti asiakkaan toiveiden mukaan. Hinta voidaan sitoa edellisen kuukauden keskiarvohintaan, päivän spot-hintaan tai vaikkapa viikoittain vaihtuvaan hintaan. Yleisin käytetty hinnoittelumekanismi on edellisen kuukauden keskiarvohinta värimetalliromulle sekä rautaromulle.

 

Metallinkierrätys.fi palvelu pyrkii hinnoittelussaan ja sopimuksissaan mahdollisimman selkeään ja läpinäkyvään hinnoitteluun. Meidän sopimuksissa ei ole lava-, tyhjennys- tai punnitusmaksuja. Hinnoittelu on aina euroa/tonni jokaiselle laadulle erikseen. Helppoa ja yksinkertaista.

Jätä soittopyyntö

Pyydä tarjous yrityksesi metallin kierrätykseen.
Jätä soittopyyntö ja olemme yhteydessä sinuun!

    Palveluverkostomme koostuu yrittäjävetoisista romupihoista laajasti ympäri Suomen

    Kaikki Metallinkierrätys.fi -palvelun romupihat ovat ISO-sertifioituja toimijia.