Tietoa meistä

Metallinkierrätys.fi – metallin kierrätyskonsepti yritysasiakkaille

Metallinkierrätys.fi on täysin uudenaikainen, yrittäjävetoinen, kilpailukykyinen ja paikallinen metallin kierrätyskonsepti yrityksille. Palvelu on perustettu vuonna 2022.

 

Tavoitteenamme on helpottaa yrityksien metallinkierrätyshaasteita, tuomalla paikalliset ja yrittäjävetoiset romupihat lähelle yrityksiä. Metalliromu pyritään aina viemään lähellä sijaitsevaan sulattavaan teollisuuteen, jonka vuoksi palvelu on kustannustehokasta. Palveluverkostoomme kuuluu ISO-sertifioituja romupihoja laajasti ympäri Suomen. Yrittäjävetoisten romupihojen ansiosta palvelumme laatu on ensiluokkaista!

 

Metallinkierrätys.fi -palvelun avulla yrittäjä voi keskittyä omaan liiketoimintaansa ja luottaa siihen, että metallinkierrätysprosessit toimivat. 

Metallinkierrätys.fi toimipisteet - romumetallin kierrätys

Romukeskus Oy:n hallinnoima

Metallinkierrätys.fi -palvelu on suomalaisen Romukeskus Oy:n hallinnoima palveluratkaisu. Romukeskus on perustettu vuonna 1940.

 

Romukeskus Oy on romukauppiaiden omistama tukkuliike joka toimii romu- ja uusioraaka-aineliikkeiden yhteisenä osto- myynti- sekä markkinointiyrityksenä. Päämarkkina-alueemme ovat kotimaan teräs- ja valimoteollisuus. Teräs- ja värimetalliromua viedään myös kansainvälisille markkinoille useasta eri satamasta ympäri Suomen.

Oletko yritys, jolla on toimintaa ympäri Suomen?

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous metallin kierrätykseen!